yberLink Power2Go 10 sučelje

CyberLink je najavio novu verziju Power2Go 10 programa za snimanje, backup i konvertiranje video zapisa.

Novina u odnosu na prethodnu verziju ovog programa je mogućnost kreiranja do 150 različitih profila koji vam omogućavaju konvertiranje video zapisa u razne video formate pogodne za reprodukciju na mobitelima i tabletima.

Power2Go ima mogućnost i konvertiranja videa u ultra-high definition 4K rezoluciju, a dolazi i s značajkom „Smart Detect“ koja automatski detektira priključeni uređaj na vaš PC i podešava najprihvatljiviji video format i rezoluciju.

Kao i prethodne verzije CyberLink Power2Go dolazi u tri varijante:

Power2Go 10 Essential

Ovo je besplatna verzija programa s vrlo limitiranim opcijama, u sebi sadrži ISO viewer i alat za snimanje audio i podatkovnih diskova.

Power2Go 10 Deluxe

Ova varijanta programa već sadrži neke naprednije opcije. Tu su opcije za izradu backupa, alati za snimanje videa i audia, alat za multimedijalnu konverziju formata i opcija za izradu foto galerija. Cijena ove verzije je 50 US $.

Power2Go 10 Platinum

Power2Go 10 Platinum je najnaprednija i ujedno najskuplja verzija programa, a cijena je 70 US $. Platinum verzija sadrži sve navedeno kao i Deluxe verzija, uz dodatak mogućnosti izrade bootabilnih diskova za oporavak operativnog sustava, mogućnost rippanja glazbe s audio diskova, a nudi i mogućnost reprodukcije svih zapisa putem mobilne aplikacije Power Media Player kako bi svoje multimedijalne zapise mogli gledati i slušati na mobilnim uređajima.

Platinum probne verzija koje vrijedi 15 dana se mogu preuzeti s CyberLinkove službene stranice, nakon čega, ako ne kupite program, možete ga koristiti kao besplatnu Essential verziju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here