Bitdefender 2015 sučelje

Bitdefender je izdao nove verzije svojih antivirus sustava –  Antivirus Plus 2015, Internet Security 2015 i Total Security 2015, u kojima je glavni fokus jednostavnost korištenja.

Što se tiče same sigurnosti,  nova izdanja Bitdefendera nisu unaprjeđivana, već se tvrtka orijentirala na  “OneClick Security“ kako bi korisnicima pojednostavnila korištenje svih alata i opcija u ovom antivirus sustavu.

Bitdefender 2015 – Značajke

Vodeći se tom idejom, Bitdefender 2015 je u potpunosti redizajniran. Glavni moduli (Quick Scan, Update, Safepay, Optimize) se sada pokreću s jednim klikom, dok su ostale opcije složene unutar triju pločica – Protection, Privacy, Tools.

Poboljšanja su uvedena i u vidu uštede vremena, tako npr. opcija Wallet omogućava pamćenje korisničkog imena, lozinke ili detalja o bankovnim karticama, što ubrzava sve transakcije putem weba. Vulnerability Scanner osim pronalaženja zakrpi koje nisu instalirane ima i opciju preuzimanja istih, dok opcija Activity Profiles automatski optimizira sustav zavisno o potreba korisnika. Npr. Game Profile isključuje nepotrebne procese kako bi se sustav ubrzao, Movie Profile podešava vizualne i audio postavke, dok Battery Mode Profile štedi bateriju na prijenosnim računalima.

Osim antivirus zaštite, Bitdefender 2015 u sebi ima i nekoliko modula za optimiziranje sustava, poput modula za optimiziranje podizanja operativnog sustava, modula za optimiziranje registra, disk defragmentera i ostalih alata koje možemo naći u CCleaner ili TuneUp 2014 programima za optimiziranje rada sustava.

Sve tri verzije Bitdefendera mogu se koristiti u trial periodu (30 dana), a možete ih preuzeti s službene stranice tvrtke.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here