Ashampoo Burning Studio 14 Sučelje

Ashampoo Burning Studio 14 je najnovija verzija jednog od najdugovječnijih programa (uz Nero Burning ROM) za snimanje sadržaja na CD/DVD i Blu-ray medije.

Osim snimanja, Ashampoo Burning Studio nudi i nekoliko zanimljivih dodatnih opcija poput izrade covera za kutiju, izradu videozapisa i slideshow animacija. Od ostalih opcija tu je mogućnost izrade backup-a s PC računala i mobilnih uređaja.

Ashampoo Burning Studio 14 – mogućnosti i opcije

U verziji 14 novina je mogućnost stavljanja zaštite putem lozinke na snimljene materijale, kao i  one-click backup s mobilnih uređaja. Ashampoo Burning Studio 14 podržava zapisivanje u .iso, img, bin/cue formate, a ima i vlastiti format zapisa .ashdisc za izradu image datoteka.

Opcije za uređivanje videa  su osnovne i pružaju osnove za izradu filmova za kućne korisnike. U videa je moguće dodavati i razne tranzicije ili slideshow.

Što se tiče backup mogućnosti one su rudimentarne, no dovoljne za većinu korisnika. Program izrađuje backup u jednu veliku datoteku koju je moguće pohraniti, osim na CD/DVD/ Blu-ray medije, bilo gdje na sustavu. Backup s mobilnih uređaja nema mogućnost pohrane podatka na sam sustav, već isključivo na optičke medije. Backup je moguć s  Windows Phone, iOS i Android uređaja.

Ukoliko ste u potrazi za jednostavnim programom za snimanje podatka na optičke medije, svakako preporučujemo da isprobate trial verziju Ashampoo Burning Studia 14. Cijena programa je 50 US $, dok ako ste vlasnik prethodne verzije, cijena nadogradnje iznosi 20 US $.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here