DVD Cloner 2013

DVD Cloner 2013 je već deseta generacija programa za kopiranje sadržaja s DVD medija. Osim standardnog 1:1 kopiranja, ovaj program u sebi ima i još nekoliko zanimljivih opcija koje znaju biti vrlo korisne.

Značajke DVD Cloner 2013

Osim 1:1 kopiranja DVDova, ovaj program podržava i kopiranje Blu-ray diskova. Sučelje je veoma jednostavno i samo treba pratiti upute na ekranu i odabrati željene opcije. Nekima će svakako biti zanimljivo da DVD Cloner ima mogućnost uklanjanja i DVD zaštite (Macrovision, AACS, CPPM, RC, RCE, APS, UOPs i RipGuard), a podržava i kopiranje ISO datoteka s računala.

Jedna od najboljih značajki je automatsko prepoznavanje vrste diska, pa prema tome program nudi dodatne opcije koje se mogu primijeniti na taj disk. Kada se radi kopija filma, neki  žele izbaciti sadržaje poput reklama, dodatnih materijala ili prijevoda pa se s ovim programom lako se može odabrati koji sadržaj se želi kopirati a koji ne. Također, moguće je pohraniti postavke kopiranja, te ih primijeniti na više kopija.

Ukoliko vam je potreban backup software za vaše podatke, filmove, glazbu ili slike pohranjene na DVD medijma svakako preporučujemo da isprobate DVD Cloner 2013.

Cijena programa je 50ak US $, a može se preuzeti s službenog sitea (18.3 MB)

Sistemski zahtjevi

DVD Cloner 2013 je kompatibilan s Windows XP, 7 i 8 operativnim sustavima, a sistemski zahtjevi su: Pentium-II 450 MHz, 64 mb rama, 5GB prostora na disku (za image datoteku) odnosno 11 GB ako se rade dual-layer DVD kopije.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here