Android SMS poruke na web-u

Ukoliko se navodi s XDA foruma pokažu točnima, korisnici će uskoro moći slati SMS poruke putem svog web preglednika.

Najnovija verzija Android Messages 2.9 SMS aplikacije sadrži kod koji bi uskoro to trebao omogućiti. Dakle, ova značajka bi trebala funkcionirati slično kao i Allo za web ili  WhatsApp Web – skeniranjem QR koda povezujete svoj telefon s web preglednikom putem kojeg možete slati SMS poruke.

Izgleda da će podržani biti svi popularni web preglednici – Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox, Opera, Safari i Internet Explorer. Osim slanja SMS poruka, izgleda da će biti omogućena i slanja novčanih doznaka putem integracije s Google Pay uslugom.

Čini se da određeni dijelovi upućuju na to da će korisnici morati ručno upariti svoj mobilni uređaj s računalom ručno svaki put kada žele koristiti ovu značajku vjerojatno zbog sigurnosnih razloga. Podršku za slanje SMS-ova s računala podržava već nekoliko aplikacija, poput Airdroida.

Android poruke možete instalirati na bilo koji Android telefon i koristiti je kao zadanu aplikaciju za slanje poruka, a besplatno je možete preuzeti u Google Play trgovini.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here