T9 TV Box naslovna

Za one koje žele „opametiti“ svoj klasični TV prijamnik pravo rješenje je Android TV Box, koji pretvara standardni televizor u Smart TV.

Jedan od takvih uređaja je T9 TV Box baziran na Android 4.4.2 operativnom sustavu, a omogućava igranje igara,  gledanje HD filmova, slušanje glazbe i gledanje online videa na velikom ekranu vašeg televizora, a podržani su svi popularni audio i video formati poput DIVX, MOV, MPEG-4, MP3 ili OGG.

Ovaj TV Box dolazi s Quad Core Amlogic S812 procesorom na 600MHz  i Mali-450MP grafičkim čipom, 2 GB DDR2 radne i 8 GB interne memorije za pohranu podatka.

Podržava 4K i 2K ultra HD video rezolucije što omogućava reprodukciju digitalnih sadržaja na vašem TV-u u zadivljujućoj kvaliteti. Za povezivanje s internetom koristiti se uređeni WiFi prijamnik, dok se T9 TV Box s televizorom spaja putem HDMI ili AV konektora .

T9 TV Box Game

Putem Bluetooth konekcije moguće je spojiti i ostale uređaje poput računala, pametnog telefona ili tipkovnice, a tu su još i 2 USB utora za spajanje USB stickova s kojih također možete reproducirati sadržaje. Osim bežičnog povezivanja putem WiFi konekcije T9 TV Box se s routerom može povezati putem LAN-a.

T9 TV Box možete kupiti kod našeg partnera GearBesta po cijeni od 79.11 US $.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here