Sony Xperia z3 neslužbena fotografija

Sony Xperia Z3 će biti predstavljena 4. rujna na IFA sajmu, a uz novi model u Xperia Z seriji pametnih telefona Sony će predstaviti i novi SmartWatch, kao i vodonepropusni tablet.

Prema još neslužbenim specifikacijama Sony Xperia Z3 će imati 5.2 inčni  „triluminos“ zaslon koji bi trebao imati bolje osvjetljenje i kontrast u odnosu na prethodni model. Od ostalih karakteristika, mobitel bi trebao imati Snapdragon 801 procesor na 2.5 GHz, dakle nešto brži nego kod Xperia Z2 modela koji ima isti chipset samo nešto niži radni takt – 2.3 GHz.

I ovaj uređaj bi trebao imati 3 GB radne memorije kao i 20.7 MP kameru, dok bi se s prednje strane trebala nalaziti 2 MP kamera koja podržava snimanje 1080p videozapisa.

Vodonepropusnost koja je bila jedna od značajki prethodne generacije se također prenosi i na ovu generaciju, no ipak bi trebalo izbjeći duža „kupanja“ ovog smartphonea.

Jučer su se na Twitteru pojavile i prve slike Xperije Z3, na kojima je vidljivo da neće biti nekih većih razlika u dizajnu u odnosu na Z2.

Istovremeno s ovim modelom, Sony će najvjerojatnije predstaviti i manju verziju Xperia Z3 Compact, kao i 6.1 inčni phablet još nepoznatog naziva.

Inače tvrtka je objavila teaser video koji možete pogledati u nastavku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here