samsung internet

Iako svi na svom pametnom telefonu ili tabletu imaju nekakav web preglednik, ukoliko tražite alternativnu opciju možda će vas zanimati da je Samsung odlučio svoj web preglednik ponuditi putem Google Play trgovine.

Tako čak i ako nemate Samsung pametni telefon ili tablet možete koristiti browser  koji inače dolazi instaliran na njihovim uređajima. Iako je ovaj web preglednik i ranije bio dostupan na Pixel i Nexus telefonima, sada gotovo svi korisnici Androida mogu ga koristiti. Uvjet je da posjedujete uređaj s Androidom 5.0 ili novijim.

Prema informacijama iz Samsunga putem Chrome desktop dodatka moguće se sinkronizirati zabilješke (bookmarke) Samsung Internet preglednikom na telefone i tablete i računala. Potrebno je uključiti sinkronizaciju s Samsung oblakom u postavkama na svim uređajima.

Također su naglasili kako značajke poput blokiranja nametljivih oglasa su također dostupne putem raznih dodataka koje su razvili ostali programeri za ovaj preglednik.

Samsung internet preglednik je još uvijek u beta testnoj fazi, a možete ga naći na Google Playu. Kao još jednu alternativu, osim Google Chromea, predlažem da isprobate Firefox Focus koji je u nekoliko mjeseci dobio velik broj poklonika.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here