samsung galaxy grand 2

Samsung je, kao i prošle godine prije blagdana, predstavio novi pametni telefon iz serije Grand. Za razliku od prethodne generacije,Galaxy Grand 2 ima malo veći zaslon – 5.25 inča, kao i noviju verziju Androida 4.3 Jelly Bean.

Galaxy Grand 2 specifikacije

Naravno i ostale specifikacije su „narasle“, tako da je dvojezgreni procesor zamijenjen četvreojezgrenim na 1.2 GHz, a i radna memorija je povećana na 1.5 GB.

Službene specifikacije također otkrivaju i još neke detalje poput rezolucije zaslona 1280 x 720 PX, 8 GB prostora za pohranu podatka, kao i podršku za microSD kartice kapaciteta do 64 GB. Samsung Galaxy Grand 2 je opremljen dvjema kamerama, prednjom od 1.9 MP koja može snimati HD video i 8 MP stražnjom kamerom s LED flash osvjetljenjem.

Što se tiče povezivosti tu su Wifi, Bluetooth 4.0, microUSB 2.0 i naravno GPS senzor. Uređaj će dolaziti u tri varijante – crnoj, ružičastoj i bijeloj, dok cijena trenutno nije poznata, kao ni tržišta na kojima će se prodavati.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here