USB tip C adapter na USB tip A

PQI je najavio skori izlazak Connect 314 USB adaptera koji je opremljen s USB tip A i USB tip C utorima, a spaja se u nove uređaje koji imaju samo novi USB tip C, donosi Tom’s Hardware.

S obzirom da sve više uređaja dolazi s novim USB tip C utorom, kao što su Appleov Macbook, kao i neki novi pametni telefoni, tableti  i laptopi ovakav hub će biti vrlo koristan vlasnicima tih uređaja jer će omogućavati da spojite stariju opremu s USB tip A konektorom na novi uređaj.

PQI Connect 314 USB multi port hub s jedne strane ima USB tip C konektor koji se spaja u uređaj, a s druge strane jedan USB tip C i tri USB tip A utora koji podržavaju USB   3.1 protokol, a kompatibilan je i s USB 3.0 i USB 2.0 uređajima. Maksimalna brzina prijenosa je čak 5Gbps, a dimenzije su 91 x 40.5 x 16 mm

Naravno, prilikom spajanja ovog adaptera nije potreban nikakav upravljački program već ga je dovoljno spojiti u bilo koji slobodni USB  C utor. PQI još nije objavila informacije o cijenama ovog PQI Connect 314 USB huba.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here