Facebook Messenger logotip

Još lani je otkriveno da vlasnik Facebooka Mark Zuckerberg ima mogućnost poništiti slanje poruka na Facebook Messengeru. Sada bi tu opciju trebali dobiti i svi ostali korisnici ovog servisa.

Do sada je Facebook Messenger imao opciju brisanja poruke, no ta poruka je bila izbrisana samo za pošiljatelja no ne i za primatelja, odnosno ostala bi pohranjena na serveru. Ova nova opcija će korisnicima omogućiti potpuno uklanjanje poruke kao da nikada nije bila ni poslana.

Ipak poruku nećete moći izbrisati ukoliko od njenog slanja prođe više od 10 minuta, tako da nećete moći brisati ranije poslane poruke već samo poruke koje su poslane u tom vremenskom intervalu, što je s jedne strane i logično. Znači, ako nešto pošaljete i odmah požalite što ste to poslali ova nova opcija će vam pomoći.

Kako bi koristili ovu opciju na pametnom telefonu jednostavno taknete željenu poruku. Do sada su se tu nalazile opcije kopiraj, proslijedi i izbriši, a sada u novoj verziji bili će opcija „izbriši za mene“ i „izbriši za sve“. Ova prva opcija radi kao i dosadašnja opcija „izbriši“ dok će ova druga opcija poništiti slanje poruke.

Još nije poznato hoće li i web verzija Messengera dobiti mogućnost poništavanja slanja poruke. Ova opcija se od danas počinje uvoditi korisnicima Facebooka.

Komentiraj ovaj članak