Sada možete poništiti slanje poruka na Facebook Messengeru

Još lani je otkriveno da vlasnik Facebooka Mark Zuckerberg ima mogućnost poništiti slanje poruka na Facebook Messengeru. Sada bi tu opciju trebali dobiti i svi ostali korisnici ovog servisa.

Do sada je Facebook Messenger imao opciju brisanja poruke, no ta poruka je bila izbrisana samo za pošiljatelja no ne i za primatelja, odnosno ostala bi pohranjena na serveru. Ova nova opcija će korisnicima omogućiti potpuno uklanjanje poruke kao da nikada nije bila ni poslana.

- Oglas -

Ipak poruku nećete moći izbrisati ukoliko od njenog slanja prođe više od 10 minuta, tako da nećete moći brisati ranije poslane poruke već samo poruke koje su poslane u tom vremenskom intervalu, što je s jedne strane i logično. Znači, ako nešto pošaljete i odmah požalite što ste to poslali ova nova opcija će vam pomoći.

Kako bi koristili ovu opciju na pametnom telefonu jednostavno taknete željenu poruku. Do sada su se tu nalazile opcije kopiraj, proslijedi i izbriši, a sada u novoj verziji bili će opcija „izbriši za mene“ i „izbriši za sve“. Ova prva opcija radi kao i dosadašnja opcija „izbriši“ dok će ova druga opcija poništiti slanje poruke.

Još nije poznato hoće li i web verzija Messengera dobiti mogućnost poništavanja slanja poruke. Ova opcija se od danas počinje uvoditi korisnicima Facebooka.

Oglas
Saša Urličić
Osnivač i glavni urednik bloga Vidi više. Zaljubljenik u tehnologiju posebno u gadgete s ekranima.

Vezani članci

Facebook planira spojiti WhatsApp, Instagram i Messenger

Facebook je objavio da planira spojiti infrastrukturu vlastitog servisa za slanje poruka Messengera s...

Facebook Messenger ili Messenger Lite – Što je bolje?

Prije tri godine Facebook je uveo „Lite“ verzije svojih aplikacija koje su prvenstveno bile...

Facebook Messenger za djecu stigao u Google Play

U zadnjih nekoliko godina Facebook je sve manje popularan među mlađom populacijom za razliku...

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Možda vas zanima

Aktualno

Samsung Galaxy A52s specifikacije

Samsung Galaxy A52s je novi telefon iz srednjeg ranga Androida s kojim će tvrtka pokušati konkurirati Xiaomi i OnePlus telefonima. Smartfon je nadogradnja Galaxy A52...

Redmi 10 – Novi cjenovno pristupačni Xiaomi pametni telefon

Ranije ovog proljeća Xiaomi je predstavio Redmi Note 10 kao jednog od cjenovno najpristupačnijih telefona s cijenom od oko 1400 kn. Sada je došlo vrijeme...

Google Pixel 5a će biti jeftiniji od Pixela 4a

Google bi trebao krajem ovog mjeseca predstaviti Pixel 5a, prema nekim najavama službeno predstavljanje bi se trebalo održati 26.kolovoza. Jedan od najočekivanijih Android telefona...