OnePlus logotip

OnePlus je ove godine već izbacio dva pametna telefona OnePlus 2 i OnePlus X, a uskoro bi svjetlo dana trebao ugledati i OnePlus 2 Mini, prema GFXBench stranici na kojoj se mogu naći rezultati testiranja novih uređaja.

Ovaj smartphone bi trebao izaći sljedeće godine, najvjerojatnije već u prvom kvartalu. Prve informacije su objavljene na Techtastic blogu, i tamo je navedeno da će OnePlus 2 Mini imati 4.6“ zaslon u full HD rezoluciji. Na GFXBench stranici testni primjerak je baziran na Android 5.1.1 Lollipopu, no postoje velike šanse da će finalni proizvod dolaziti s najnovijom verzijom Androida 6.0 Marshmallow.

Snapdragon 810, 4 GB RAM-a, 13 MP kamera

OnePlus 2 Mini tehničke specfikacije

Unutra bi se trebao nalaziti 64-bitni octa-core Qualcomm Snapdragon 810 procesor, 4 GB radne memorije i Adreno 430 grafika. Također, OnePlus 2 bi trebao imati 64 GB interne memorije, no neće podržavati microSD kartice, kao što je slučaj i s ostalim pametnim telefonima ovog proizvođača.

Otraga bi se trebala nalaziti 13 MP kamera, s automatskim fokusom, LED osvjetljenjem i mogućnošću snimanja 4K video zapisa, dok naprijed bi trebala biti 5 MP kamera koja podržava i HD (720p) snimanje videa.

Izgleda da OnePlus 2 Mini neće imati NFC konekciju, kao ni ddual-SIM podršku, no tu bi trebale biti sve ostale sada već standardne konekcije poput podrške za LTE, 3G i Wi-Fi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here