Z Launcher sučelje

Nokia je nedavno izdala zanimljiv i inovativan launcher za Android uređaje pod nazivom Z Launcher. Ova aplikacija bi trebala olakšati korisnicima upravljanje s pametnim telefonom ili tabletom, a ono što ovu aplikaciju razlikuje od mnogih sličnih aplikacija koje se mogu preuzeti u Google play trgovini je zanimljiva značajka pod nazivom „Scribble“.

Ova značajka omogućava korisniku da jednostavno upiše prvo slovo ili prvih nekoliko slova kontakta ili aplikacije na zaslon svog uređaja i  Z Launcher će u trenutku izbaciti stavke koje u sadrže to slovo/a.

Brook Eaton, menadžer u Nokiji je izjavio kako su u biti došli do ideje za napraviti ovu aplikaciju. On tvrdi da su u Nokiji razmišljali o načinima kako ljudima olakšati korištenje pametnih telefona i kako tim ljudima pomoći. U prosjeku korisnici imaju instaliranih 48 mobilnih aplikacija, a taj broj je u stalnom porastu, a Z Launcher bi trebao olakšati pristup kontaktima i aplikacijama.

Z Launcher je trenutno u beta razvojnoj fazi, no svi nestrpljivi koji žele isprobati ovu aplikaciju prije nego što dođe u Google Play trgovinu, mogu preuzeti .APK datoteku s ove poveznice  i možete ga preuzeti iz Google Playa.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here