netflix naslovna stranica

Najpopularniji Internet TV servis Netflix  od danas je dostupan i u Hrvatskoj! Osim u Hrvatskoj, usluga je postala dostupna u ukupno 130 zemalja diljem svijeta objavljeno je na službenim stranicama.

„Danas smo svjedoci rođenju novog globalnog Internet TV servisa“ izjavio je Reed Hastings suosnivač i izvršni direktor Netflixa na i dodao kako korisnici od Singapura do St. Petersburga od San Francisca do Sao Paula će moći uživati u serijama i filmovima.

Netflix je u SAD-u dostupan već duži niz godina, a u posljednjih nekoliko mjeseci usluga se proširila na još nekoliko zemalja. Prema podacima iz listopada prošle godine Netflix je imao 69 milijuna pretplatnika, od čega je 40 milijuna pretplatnika iz SAD-a. Dnevno korisnici gledaju preko 100 milijuna sati serija i filmova. Popis država na kojima je dostupan Netflix pogledajte ovdje.

Netflix cijene u Hrvatskoj

U Hrvatskoj Netflix svojim korisnicima nudi 3 paketa:

  • Istovremeno korištenje na jednom uređaju u SD kvaliteti – 7.99 € / mjesečno
  • Istovremeno korištenje na dva uređaja u HD kvaliteti – 9.99 € / mjesečno
  • Istovremeno korištenje na četiri uređaja u ultra HD i HD kvaliteti 11.99 € / mjesečno

Za sve koji žele isprobati Netflix nudi i mjesec dana besplatnog korištenja.

Sama registracija je iznimno jednostavna, dovoljno je unijeti email adresu i odabrati loziniku, podesiti način plaćanja i kreirati jedan ili više profila, ovisno o tome koliko će korisnika koristiti uslugu. Svaki korisnik može unijeti tri omiljene serije ili filma i Netflix će automatski kreirati listu s sadržajima koji bi vas mogli zanimati.

Netflix automatski prilagođava kvalitetu reprodukcije sadržaja ovisno o brzini interneta i odabranom paketu, a oni koji to žele mogu u postavkama i ručno odabrati u kojoj kvaliteti žele gledati filmove i serije. Važno je napomenuti da u ovom trenutku nema hrvatskih titlova, već se mogu koristiti engleski.

Netflix opcije

Izbor serija i filmova je velik, tako da će svatko naći nešto za sebe, međutim najnoviji naslovi nisu dostupni već je potrebno neko vrijeme da dođu na Netflix. Inače, ovaj Internet TV servis svakodnevno ubacuje nove sadržaje tako da je samo u nekoliko dana ove godine stiglo već 50-ak novih serija i filmova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here