HRTi live

HRTi je besplatna usluga koja omogućava pristup HRT-ovim sadržajima na različitim platformama poput pametnih telefona i tableta (iOS, Android, Windows), osobnih računala (Windows, Mac OS) te Smart TV-a.

Korisnicima servisa trenutno su dostupni četiri televizijska programa (HRT1, HRT2, HRT3 i HRT4), kao i 12 radijskih programa Hrvatske radiotelevizije koji se mogu gledati odnosno slušati uživo. Osim praćenja uživo programa HRTi servis nudi i videoteku u kojoj možete naći razne serije, informativne emisije i filmove.

Trenutno u videoteci možete pogledati informativne emisije poput Dnevnika, Otvoreno, Nedjeljom u 2, Hrvatska uživo, More, a od filmova su dostupni domaći filmovi kao što su Kauboji, Majstori, Tri muškarca Melite Žganjer i Ispod crte.

HRTi je besplatan za sve privatne pretplatnike Hrvatske radiotelevizije

Usluga je potpuno besplatna za svim privatnim pretplatnicima Hrvatske radiotelevizije. Naravno, prilikom korištenja se naplaćuje internet promet. Potrebno je imati minimalnu brzinu prijenosa od 650 kbit/s, odnosno 2,5 Mbit/s za SD i 4,0 Mbit/s za HD rezoluciju. HRTi automatski prilagođava kvalitetu reprodukcije kako biste neometano mogli pregledavati sadržaje koristeći sustav adaptivnog bitrate kodiranja (prilagodljive brzine prijenosa).

Putem jednog korisničkog računa moguće je koristiti HRTi servis na tri uređaja istodobno. Roditelji mogu uključiti i roditeljsku zaštitu kako bi zabranili prikaz određenih sadržaja putem pina.

HRTi servisu možete pristupiti putem internet preglednika na ovoj adresi (potrebno je imati računalo s Windowsima 7 ili novijim ili Mac OS X v. 10.7), ili putem Android aplikacije. Uskoro bi trebala biti dostupna za iOS, kao i za Windows Phone uređaje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here