justwatch najgledanije

JustWatch je trenutno najpopularniji servis za pronalazak filmova i serija koje želite gledati na streaming platformama. U biti radi se o naprednoj tražilici za streaming servise.

Pronađite najbolje ocjenjene sadržaje na IMDB-u

Mnogi od nas danas koriste i nekoliko streaming servisa i često je vrlo problematično pronaći ono što želite gledati.  Ova aplikacija će vam to olakšati jer putem nje možete sortirati sadržaje po popularnosti, po ocjeni na IMDB-u, po datumu dodavanja, godini izdanja i sl.

JustWatch u prikuplja sve informacije o dostupnosti nekog filma ili TV serije na pojedinom streaming servisu. Sve što trebate napraviti je otvoriti justwatch.com u vašem internet pregledniku.

Ukoliko želite možete kreirati svoj profil što svakako preporučamo. Nakon kreiranja profila možete odabrati koje servise koristite i onda će vam se prikazivati sadržaj iz samo tih servisa. Svakako je zanimljiva opcija „Noviteti“ gdje se na vremenskoj traci prikazuju novo dodani sadržaji u zadnjih nekoliko dana. Na prikazu je odmah vidljiva i ocjena na IMDB-u, tako da odmah možete znati da li je sadržaj vrijedan vaše pažnje.

Netflix, HBO Max…a čak i HRTi

Trenutno su podržani sve popularne poput Netflixa, HBO Maxa, Amazon Prime videa, Disney Plusa, SkyShowtimea, Picbox Now, a čak je tu i domaći HRTi.

Putem kartice najgledanije možete provjeriti koji su filmovi i serije trenutno popularni, a tu ih onda možete sortirati po žanru i raznim ostalim filterima.

Isto ako želite gledati nešto određeno a ne znate na kojim je platformama dostupan taj sadržaj putem JustWatch možete jednostavno to saznati bez da ulazite u svaku platformu zasebno.

JustWatch napredna pretraga

Osim po naslovu možete pretraživati i po drugim ključnim riječima poput po glumcima ili redateljima. Dakle vrlo jednostavno možete otkriti sadržaje koje već plaćate ali i one za koje bi možda željeli platiti pretplatu.

Servis je besplatan za korištenje, ali ima i mogućnost aktiviranja dodatnih opcija za 3€ mjesečno. Te dodatne opcije uključuju da vidite koji naslovi uskoro dolaze na vaše servise, zatim da vidite koji naslovi su još kratko u ponudi.

Osim putem weba,  JustWatch je dostupan i obliku mobilne aplikacije za Android i iOS. Putem aplikacije jednostavno odaberete sadržaj koji želite gledati i aplikacija će automatski otvoriti odabrani streaming servis.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here