justwatch najgledanije

JustWatch je trenutno najpopularniji servis za pronalazak filmova i serija koje želite gledati na streaming platformama. U biti radi se o naprednoj tražilici za streaming servise.

Ako ste zaljubljenik u filmove i serije, vjerojatno znate koliko može biti zahtjevno pratiti što je dostupno na različitim streaming platformama. Srećom, tu je JustWatch, platforma koja vam omogućava da jednostavno istražite svijet digitalnog sadržaja. Bez obzira jeste li ljubitelj akcijskih filmova, romantičnih komedija ili napetih trilera, JustWatch će vam pomoći pronaći sve što želite gledati.

Pronađite najbolje ocjenjene sadržaje na IMDB-u

Mnogi od nas danas koriste više streaming servisa, no često je izazov pronaći željeni sadržaj. JustWatch je aplikacija koja će vam olakšati taj proces. Ova napredna tražilica za streaming servise omogućava jednostavno pretraživanje i filtriranje sadržaja.

Klasično pretraživanje na tražilicama često može dovesti do neželjenih rezultata i gubitka vremena. JustWatch vam pruža precizne informacije o dostupnosti sadržaja na streaming platformama, čime štedi vaše vrijeme i olakšava pronalaženje onoga što želite gledati.

Nemojte više lutati po različitim platformama i provoditi sate tražeći gdje možete gledati omiljene filmove i serije. Jednostavno se oslonite na JustWatch i uživajte u neograničenom svijetu digitalnog zabavnog sadržaja.

Putem JustWatch-a, možete sortirati sadržaje prema popularnosti, ocjenama na IMDB-u, datumu dodavanja, godini izdanja te mnogim drugim kriterijima. Aplikacija prikuplja sve informacije o dostupnosti filmova i TV serija na različitim streaming platformama. Sve što trebate napraviti je otvoriti justwatch.com u svom internet pregledniku

Kreiranje profila

Kreiranje vlastitog profila na JustWatch-u je preporučljivo. Nakon što izradite profil, možete označiti koje servise koristite, te će vam aplikacija prikazivati sadržaj samo iz tih servisa. Zanimljiva opcija je “Noviteti”, gdje su prikazani nedavno dodani sadržaji. Ocjene na IMDB-u su odmah vidljive, olakšavajući vam odabir kvalitetnih sadržaja.

JustWatch: Pronađite sadržaje na streaming platformama 1

Dostupni Servisi na JustWatch-u

JustWatch podržava brojne popularne streaming platforme kao što su Netflix, HBO Maxa, Amazon Prime videa, Disney Plusa, SkyShowtimea, Picbox Now, a čak je tu i domaći HRTi.

Putem kartice “Najgledanije”, možete provjeriti trenutno popularne filmove i serije, a zatim ih filtrirati prema žanru i drugim kriterijima.

Isto ako želite gledati nešto određeno a ne znate na kojim je platformama dostupan taj sadržaj putem JustWatch možete jednostavno to saznati bez da ulazite u svaku platformu zasebno.

JustWatch napredna pretraga

Osim po naslovu možete pretraživati i po drugim ključnim riječima poput po glumcima ili redateljima. Dakle vrlo jednostavno možete otkriti sadržaje koje već plaćate ali i one za koje bi možda željeli platiti pretplatu.

Ovaj servis je besplatan za korištenje, no nudi i dodatne opcije za 3€ mjesečno. Te opcije uključuju pregled naslova koji dolaze na vaše servise, kao i onih koji će uskoro biti uklonjeni.

Osim preko weba, JustWatch je dostupan i putem mobilne aplikacije za Android i iOS. Aplikacija vam omogućava jednostavan odabir sadržaja, koji će se automatski otvoriti na odabranom streaming servisu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here