alarm na android telefonu

Sleep as Android

Budilica koja ima opciju namještanje alarma koji prepoznaje kada ste u laganijoj fazi sna, time vas lakše budi pa bi samo buđenje tako trebalo biti manje stresno.  Ova aplikacija prati vaš ritam spavanja ako mobitel držite na krevetu, te grafom koji radi na principu senzora pokreta prikazuje koliko ste dugo bili u dubokom snu. Snimanje se uključuje ukoliko pričate u snu, te vam predlaže kada bi navečer trebali ići na spavanje da bi se optimalno naspavali.

Get it on Google Play

I can’t wake up

Najbolje Android Budilice 1

Nije ugodna kao prethodna iz jednostavnog razloga – neće ugasiti alarm dokle god ne riješite zadani zadatak. Praktična je za spavalice koje se teško bude. Glasnoću alarma pojačava postupno, podesiva je glazba koja svira dok se lagano razbuđujete (Snooze Music). Zadatke za gašenje alarma izabirete sami, a ponuđeni su ; matematički, memorijski i ponavljajući  zadaci. Za riješiti barcode zadatak uz moždanu aktivnost potrebna je i fizička jer se morate dignuti iz kreveta, potražiti i skenirati predmet čiji ste barcode skenirali prije spavanja.

Get it on Google Play

 

Alarm Clock Xtreme

Najbolje Android Budilice 2

Jednako zahtjevna budilica kao i prethodna, barem kada su zadaci u pitanju. Zadatke treba riješiti čak i za snooze opciju, ali do tada čete se već razbuditi.  Također je moguće ograničiti koliko puta možete pritisnuti snooze opciju, pa nije vjerojatno da čete zakasniti na posao zbog želje za što dužim izležavanjem.

Get it on Google Play

AlarmDroid

Najbolje Android Budilice 3

„Flip’n’snooze“- jednostavnim okretanjem mobitela alarm se gasi i pušta vas da uživate još malo. Ova budilica vam nudi dovoljno opcija, pa sami možete izabrati kako će vas probuditi. Doduše, neće vam donijeti kavu, ali će vas probuditi na dovoljno ugodan način.
Osim što vam kaže koliko je sati, obavijestit će vas i o trenutnim vremenskim uvjetima . Ako  uz sve to volite buđenje uz omiljenu radio stanicu, ovaj alarm je stvoren za vas.

Get it on Google Play

Gentle Alarm

Najbolje Android Budilice 4

Kombinacija svih gore navedenih nalazi se upravo u ovom alarmu.  Možete podesiti pozadinu, pratiti dubinu sna , namjestiti buđenje po dubini sna, buditi se uz radio, podesiti izgled aplikacije,  okrenete ga za snooze opciju,jednostavno ga protresete za gašenje ili s druge strane možete rješavati testove . Uz sve to sadrži i noćnu svjetiljku, kreiranje vlastite play-liste, veliku tipku za korisnike koji nose naočale za vid i još velik broj drugih zanimljivih opcija.

Get it on Google Play

Alarm Clock

Najbolje Android Budilice 5

Prednost ovog  alarma leži upravo u jednostavnosti. Bez hrpe opcija, jednostavnog i lijepog izgleda. Njegov posao je da zvoni onda kada ste ga namjestili. Ništa više ni manje. Ako uzmete plaćenu verziju dobiti čete opciju namještanje glazbe i izgleda, te još nekoliko praktičnih i jednostavnih opcija.

Smarter Alarm

Najbolje Android Budilice 6

Ova budilica će vas obavijestiti o svemu  što bi vas moglo zanimati i to bez da morate sami pretraživati Internet. Od vremenske prognoze do cijena dionica,od naslova u dnevnim novinama  do rođendana vaših Facebook prijatelja. Također će vas obavijestiti o pristiglim e- mailovima, naravno ako mu date pristup vašim računima. I to sve britanskim robotiziranim ženskim glasom.

Get it on Google Play

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here