Microsoft Office 2016 - Word

Microsoft je danas predstavio testnu verziju novog Office 2016 uredskog paketa programa za Mac računala. Preview verziju mogu preuzeti i isprobati svi koji to žele, a ovo je prva veća nadogradnja Microsoft Officea za Mac X, već duže vrijeme. Posljednja verzija je izašla još 2011.

Ova verzija dolazi s Wordom, Excelom, PowerPointom, OneNoteom i Outlookom. Svi navedeni programi su poprilično redizajnirani u odnosu na prethodnu verziju tako da je sučelje slično aktualnom Officeu 2013 za Windowse. S obzirom da se radi o programima za Mac podržani su i Retina zasloni.

Microsoft Office 2016 - Word

Više informacija o ovom programu možete pročitati na službenim stranicama tvrtke, a oni koji žele mogu i preuzeti probnu verziju s ovog linka.

Office 2016 za Mac Preview radi isključivo na Mac OS X: Yosemite (10.10) operativnom sustavu, a ako već imate instaliranu prethodnu verziju na vašem Mac-u, ova verzija se može instalirati i koristi neovisno od nje.

Sama instalacijska datoteka zauzima oko 2.5 GB, a potrebno je imati 6 GB prostora na čvrstom disku kako bi se program mogao instalirati. Kao i kod svih probnih verzija softvera i ova najvjerojatnije ima još dosta bugova i možda neke značajke ne rade kako bi trebale raditi pa se savjetuje korištenje isključivo u svrhu testiranja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here