LG V20 s

Izgleda da bi u Europu ipak mogao stići LG V20, no ne u originalnom obliku. Izgleda da tvrtka ima novu, manju verziju koja bi trebala biti namijenjena kupcima na europskom tržištu, koja će biti predstavljena do kraja tekuće godine.

Još nenajavljeni telefon bi trebao imati naziv LG V20 S, a točne specifikacije još nisu poznate. Međutim u Japanu već postoji smanjena varijanta LG V20, pod nazivom LG V34 isai Beat. Ovaj telefon ima znatno manji zaslon od 5.2 inča umjesto 5.7, a i nešto slabije karakteristike.

Umjesto 64 GB prostora za pohranu podataka isai Beat dolazi s 32 GB, no to nije veliki problem s obzirom da podržava SD kartice.

Valja napomenuti da unatoč manjem zaslonu, rezolucija je ista 2560 x 1440 px, dakle QHD. Razlika je što i manji model je vodootporan, a se nalazi moćni Qualcomm Snapdragon 820 i čak 4GB RAM-a.

Otraga se nalaze dvije kamere 16MP / 8MP s naprednim laserskim automatskim fokusom, dakle setup kamera je sličan (ili možda čak) isti onima na LG G5, tako da će svi koji vole fotografiranje doći na svoje. Na prednjem dijelu bi se trebala nalaziti kamera s 5 megapikselnim senzorom.

Kapacitet baterije bi trebao biti 3000 mAh, tako da se očekuje da bi LG V20 S trebao imati dobru autonomiju. Baš kao što je slučaj s originalnim LG V20 i ovaj model bi trebao dolaziti s novim Androidom 7.0 Nougat.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here