Dizajn sata LG Watch Urbane 2nd Edition

Predstavljena je druga verzije LG Watch Urbane pametnog sata. Ovo je već treći LG-jev pametni sat nakon prve verzije LG Watch Urbane koja je predstavljena početkom godine i njegove Luxe luksuzne verzije.

Watch Urbane 2nd Edition donosi jednu novinu – podršku za nanoSIM kartice, što znači da će se ovaj smartwatch moći koristiti za razgovore i slanje poruka bez da je uparen s pametnim telefonom.

Sat ima ugrađene 2G, 3G i LTE antene, dok su u narukvicu ugrađeni ostali senzori Bluetooth, GPS kao i čip za WiFi konekciju.

LG Watch Urbane 2nd Edition ima 1.38“ zaslon (480 x 480 PX, 348ppi), a radi se o P-OLED zaslonu koji LG koristi već neko vrijeme kako za proizvodnju satova, tako za proizvodnju pametnih telefona kao što je G Flex i G Flex 2.

Tehničke specifikacije još uključuju Snapdragon 400 procesor na 1.2GHz, 570 mAh bateriju, 768MB RAMA RAM, 4 GB prostora za pohranu. Baterija bi trebala trajati 1.5 – 2 dana a ima kapacitet od 570 mAh. Za pokretanje aplikacija poput Kontakata ili  LG Health se vrši putem fizičkih tipki.

Novi LG Watch Urbane podržava iOS i Android platformu, iako je podrška na Android Wear platformi nešto bolja nego kod iOS-a, s obzirom da bi neke značajke na Applovim uređajima mogle biti nedostupne.

Watch Urbane 2nd Edition kreće u prodaju u matičnoj Južnoj Koreji i SAD-u, a potom će i kupci u Europi i Aziji moći nabaviti svoj primjerak. Cijene ovog uređaja u ovom trenutku nisu poznate.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here