Xiaomi Redmi Watch 3 Active srebrni i crni

Na europskim tržištima se ovih dana pojavio novi pametni sat Xiaomi Redmi Watch 3 Active. Na kineskom tržištu se prodaje već nekoliko mjeseci pod nazivom Redmi Watch 3 Youth Edition. Za razliku od kineske inačice, u Europi će biti dostupna samo srebrnoj i crnoj boji.

Prema specifikacijama proizvođača Redmi Watch 3 Active dolazi s baterijom od 289 mAh koja bi trebala izgurati do 12 dana bez punjenja. Smartwatch dolazi s 100-njak načina praćenja raznih sportskih aktivnosti i s čak 200 brojčanika.

Nažalost  Xiaomi u sat nije ugradio GPS modul za praćenje lokacije aktivnosti na otvorenom, no zato Redmi Watch 3 Active ima senzore otkucaja srca i SpO2 za praćenje raznih zdravstvenih podataka poput zasićenosti krvi kisikom.

Redmi Watch 3 Active ima LCD zaslon od 1,83 inča koji se nalazi unutar kućišta od 47 mm. Zaslon ima rezoluciju od 240 x 280 piksela i svjetlinu 450 nita. Rub zaslona je blago zakrivljen – tzv. 2.5D što mu daje dozu elegancije, a radi se o staklu visoke čvrstoće. Dodajmo da je sat i vodootporan.

Povezivanje se pametnim telefonom se vrši putem Bluetootha pa ćete smartwatch moći koristiti za razgovore. No imajte na umu da aplikacije treće strane nisu podržane.  

Što se tiče remena, kupci će odabrati između četiri boje – crna i srebrna će dolaziti u paketu (ovisno koji boju sata kupite), dok će se dodatno prodavati i zeleni i žuti remen.

U Njemačkim web shopovim sat se prodaje po cijeni od 39.99 €, dok se na Amazonu u toj državi prodaje za 49 €.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here