Amazfit Balance pameti sat

Amazfit je nedavno predstavio svoj najnoviji proizvod, pametni sat nazvan “Amazfit Balance,” s promjerom od 46 mm i koji dolazi s AMOLED zaslonom od 1,5 inča. Ovaj pametni sat dostupan je za narudžbu na različitim tržištima, uključujući Europsko, a donosi brojne napredne značajke koje će promijeniti način na koji pratimo svoje zdravlje i aktivnosti.

Povezivanje podataka za potpunu sliku o vašem zdravlju

Amazfit Balance ima mogućnost analize tjelesne kompozicije, što je do nedavno bila ekskluzivna opcija nekih drugih poznatih pametnih satova poput Samsung Galaxy Watch 6. Ovaj uređaj može procijeniti vaše kosti, tjelesnu masnoću, masu kostiju, mišiće i postotak vode. Ove informacije omogućuje vam bolje razumijevanje vašeg tijela i uz pomoć tih informacija možete prilagoditi životni stil kako biste postigli svoje ciljeve.

Smartwatch može povezati podatke o tjelesnoj kompoziciji s podacima koje prikupljaju senzori za otkucaje srca, temperaturu i SpO2. To omogućuje pametnom satu da pruži potpunu sliku vašeg zdravlja putem ugrađenog Zepp Coach softvera. Zepp Coach je napredni AI trener koji vam daje korisne savjete i smjernice za bolje upravljanje vašim zdravljem.  Za one koji žele Amazfit u ponudi ima Zepp Aura aplikaciju s AI praćenjem spavanja. Ova usluga se plaća zasebno.

Amazfit Balance dolazi s AMOLED zaslonom od 1,5 inča s rezolucijom od 480 x 480 piksela. S maksimalnom svjetlinom od 1.500 nita, možete ga koristiti čak i na sunčanom danu bez problema. Baterija kapaciteta 475 mAh omogućuje izvanredno trajanje baterije – do 14 dana s tipičnom uporabom. U načinu štednje baterije, Balance može trajati do 25 dana, dok će s uvijek aktivnim dual-band GPS-om izdržati do 26 sati.

Bogat izbor sportskih načina i personalizacija

Amazfit je opremio Balance s više od 150 sportskih načina i 200 različitih izgleda sata. Ovo omogućuje praćenje i analizu različitih aktivnosti i prilagodbu izgleda sata prema vašem stilu. Iako Balance ima i 2.2 GB prostora za glazbu i druge datoteke.

Pametni sat Amazfit Balance dostupan je u dvije elegantne verzije – Midnight i Sunrise Grey. Oba modela teže samo 35 g bez remena i dolaze s aluminijskim središnjim okvirom te kućištem dna ojačanim vlaknima. Dodajmo još da cijena ovog pametnog sata u Europi iznosi 249,90 €.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here