Fossil wear os pametni sat

Fossil je donio odluku da prestane proizvoditi pametne satove. Tvrtka je objavila da će se povući s tržišta pametnih satova i usredotočiti se na druge proizvode. To znači da je Gen 6 linija posljednja generacija pametnih satova ove marke.

U intervjuu za The Verge, glasnogovornica Fossila Amanda Castelli izjavila je da tvrtka prepoznaje velike promjene u industriji pametnih satova posljednjih godina. Stoga su donijeli “stratešku” odluku da se povuku iz proizvodnje pametnih satova i fokusiraju se na nakit, tradicionalne satove i kožne proizvode.

Iako ova odluka može iznenaditi neke, već su postojali naznake da su pametni satovi Fossila dosegli stagnaciju. Još krajem prošle godine izvještaji su sugerirali su da neće biti Gen 7 Wear OS linije.

Sada, s ovom objavom od strane Fossila, čini se da su ti izvještaji bili istiniti. Također, tvrtka je značajno snizila cijene svojih posljednjih pametnih satova s Wear OS-om u prosincu.

Sve verzije Gen 6 Wellness Edition još uvijek su dostupne na službenoj web stranici po cijeni od samo 99 dolara, umjesto 299 dolara.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here