LG Watch Urbane Luxe premium pametni sat

Na ovogodišnjem IFA Sajmu u Berlinu LG će predstaviti LG Watch Urbane Luxe pametni sat, luksuznu verziju ranije predstavljenog LG Urbanea.  Ovaj modni dodatak će se proizvoditi u limitiranoj seriji, a uređaj je ukrašen s 23 karatnim zlatom, dok mu je remen ručno izrađen od krokodilske kože.

LG Watch Urbane Luxe će se prodavati po cijeni od 1200 US $, a biti će dostupan od kraja listopada. Kako i priliči premium proizvodu sat dolazi u ekskluzivnoj sjajnoj kutiji. LG je ovaj pametni sat razvio u suradnji s tvrtkom REEDS Jewelers, a preklopnu kopču je dizajnirao Louis Cartier 1910.

Nosive uređaje ne treba smatrati produžetkom pametnog telefona, nego zasebnim uređajem. Ovo spajanje zanatske stručnosti i tehnologije predstavlja prirodnu evoluciju pametnih satova koji se od hardvera pretvaraju u modne dodatke. Mislimo da je ovo dobar smjer za nosive uređaje i želimo potaknuti tu transformaciju.“, rekao je Chris Yie, potpredsjednik marketinških komunikacija u kompaniji LG Mobile Communications.

Svaki od 500 primjeraka LG Watch Urbane Luxea će imati utisnut vlastiti serijski broj kako bi mu se mogla provjeriti autentičnost.  Pametni sat će u početku će biti dostupan u SAD-u i moći će se napraviti prednarudžba na stranici www.REEDS.com. Posjetitelji IFA sajma že moći vidjeti ovaj sat na štandu u paviljonu 18 u Messe Berlin od 4. do 9. rujna.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here