LG K4 prednji, rub i stražnji dio uređaja

Za vrijeme CES sajma LG Electronics je predstavio nove modele LG K7 i K10, a svi koji su detaljnije pogledali promo video mogli su primijetiti još jedan uređaj iz K serije koji nosi naziv K4.

Kako tvrtka još nije službeno najavila dolazak smartfona, na ruskoj stranici LG-ja su objavljene fotografije i tehničke specifikacije LG K4.

Prema fotografijama ovaj uređaj se ne razlikuje previše od ostatka K serije, ima istu teksturu na pozadini i zaobljene rubove.

Uređaj ima 4.5“ zaslon, dakle manji nego kod K7 i K10 modela u rezoluciji  480×854 px. LG K4 je baziran na MediaTek MT6735M chipsetu i dolazi s 1 GB radne memorije, 8 GB interne memorije, 8 MP i 5 MP kamerama, podrškom za LTE mreže i baterijom kapaciteta 1940 mAh.

Ostale specifikacije uključuju dual-SIM podršku, Android 5.1.1 OS, utor za SD kartice do 32 GB kapaciteta, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, USB 2.0 i Bluetooth 4.1. Kada bi ovaj pametni telefon trebao doći na naše tržište trenutno nije poznato.

Ovoj vijesti dodajmo da osim modela iz K serije, LG je potvrdio izlazak dva flagshipa u 2016. godini. LG G5 bi trebao biti predstavljen za koji tjedan, dok bi nasljednik LG V10 modela trebao izaći krajem godine.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here