LG G5 prethodnik LG G6

Za nekoliko mjeseci svjetlo dana bi trebala ugledati nova LG-jeva perjanica LG G6. Očekuje se da bi telefon trebao biti predstavljen oko MWC 2017 sajma koji bi se trebao održati u veljači iduće godine.

Njegov prethodnik, LG G5 se i ne prodaje tako dobro kako su čelnici tvrtke zamislili. Prema svemu sudeći glavni razlog tomu je što korisnici nisu prihvatili modularne telefone, pa je zato LG-ju vrlo bitno da G6 uspije.

Korea Herald navodi kako će novi flagship dobiti skener šarenice oka, što i nije čudno s obzirom da je tvrtka dizajnirala modul koji se može koristiti kao skener šarenice i kao kamera.

Također, LG G6 bi poput svog prethodnika trebao imati izmjenjivu bateriju, a telefon će imati i novi sustav plaćanja putem mobitela – LG Pay po uzoru na Samsung Pay. Sustav bi trebao koristiti Magnetic Secure Transmission tehnologiju za autoriziranje plaćanja, pa bi se plaćanja vršila jednostavnim dodirom na čitač magnetskih kartica.

Za pretpostaviti je da bi unutar telefona trebao biti novi Qualcomm Snapdragon 835 chipset, koji je predstavljan ranije ovog mjeseca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here