LG G Pad 2 crni

LG G Pad 8.3 je izašao prije dvije godine i uređaj je u to vrijeme imao odličan omjer cijene i tehničkih specifikacija.

Ove godine došao je red na njegovog nasljednika LG G Pad 2, koji bi trebao zadržati 8.3“ dijagonalu zaslona, no ostatak hardwarea bi trebao biti poprilično izmijenjen.

Navedeni zaslon će imati rezoluciju 1080 x 1920 px, dok bi unutra trebao biti vrlo popularni Snapdragon 805 chipset s quad-core procesorom i Adreno 420 grafičkim čipom.

Za razliku od prošlogodišnjeg LG G Pad 10.1 tableta koji ima samo 1 GB radne memorije, LG G Pad 2 bi trebao imati 3 GB, dok za pohranu podataka tu je 32 GB interne memorije koja se može proširiti putem SD kartica. Novi G Pad 2 dolazi s dvije kamere – stražnjom s 8 MP senzorom i prednjom s 5 MP senzorom.

LG G Pad 2 bijeli

LG G Pad 2 – Android 5.1 OS

Tablet će doći s verzijom Androida 5.1, a moguće je da će u budućnosti dođe nadogradnja i na noviju verziju operativnog sustava Android M.  LG G Pad 2 bi trebao biti raspoloživ u listopadu ove godine, dakle dvije godine nakon izlaska originalnog modela.

Trenutno nema informacija na kojim će svjetskim tržištima ovaj tablet biti dostupan u prodaji, a nije poznata ni cijena ovog uređaja, kao ni datum službenog predstavljanja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here