LG G Pad 10.1 Tablet

LG je početkom ovog tjedna u SAD-u krenuo s prodajom svog LG G Pad 10.1 tableta, a tijekom ovog mjeseca tablet se očekuje i u Europi, Latinskoj Americi i Aziji. Ovo je i najveći tablet u G Pad seriji s svojom dijagonalom od 10.1 inča.

LG G Pad 10.1 – Specifikacije

Navedeni 10.1 inčni zaslon ima rezoluciju od 1280 x 800 px, a unutra je 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon quad-core procesor u paru s 1 GB radne memorije. Tablet ima 16 GB prostora za pohranu podataka, kao i microSD utor za dodatno proširenje memorije. S prednje strane se nalazi 1.3 MP kamera za Skype, Viber i slične aplikacije, dok je sa stražnje strane ugrađena 5 MP kamera. Baterija ima kapacitet 8000 mAh.

Software

LG G Pad 10.1 dolazi s Android 4.4 KitKat operativnim sustavom uz dodatak LG G Series UX sustava koji omogućava istovremeno side-by-side korištenje dviju aplikacija. Aplikacija  QPair 2.0 služi za uparivanje tableta s LG pametnim telefonima, što omogućava primanje poziva i čitanje poruka s smartphonea na tabletu. Tu je i Knock Code zaštita, koju smo imali prilike upoznati i na još nekim LG uređajima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here