Samsung Galaxy View veliki tablet

Samsung je danas i službeno predstavio dugo najavljivani tablet Galaxy View ogromne dijagonale zaslona od 18.4 inča. Još krajem kolovoza su izašle informacije da Samsung radi na velikom 18.4 inčnom tabletu, a sada je to nakon dva mjeseca i službeno.

Tablet je namijenjen prvenstveno za gledanje video sadržaja na velikom zaslonu odnosno uživanje u multimedijalnim sadržajima, pa je i samo sučelje prilagođeno toj namjeni.
Početni zaslon omogućava brz pristup svim multimedijalnim servisima poput YouTubea, NetFlixa, Twitcha, Hulua i sličnim.

Galaxy View značajke i specifikacije

Galaxy View ima Full HD rezoluciju zaslona (1920 x 1080 px), a pogoni ga 1.6 Ghz octa-core procesor. Ukupne dimenzije tableta su 451.8 x 275.8 mm, dok je debljina 11.9 mm. Galaxy View dolazi s preklopivim stalkom koji omogućava vertikalno korištenje.
Baterija bi trebala izgurati 8 sati reprodukcije video zapisa, a kapacitet baterije je 5700 mAh. Ostale značajke uključuju 2.1 MP kameru smještenu poviše zaslona, 2 GB radne memorije, 32 ili 64 GB interne memorije, microSD utor, dva prednja zvučnika snage 4W, Bluetooth 4.1, Wi-Fi i LTE konekcije, kao i Android 5.1 operativni sustav.

Osim što se radi o najvećem tabletu na svijetu, logično je da se radi i o najtežem tabletu jer mu je težina čak 2.65 kg. U ovom trenutku nema informacija o cijenama tableta.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here