HTC Mini 2 Zlatni

Kao što je i bilo najavljivano, HTC je i službeno predstavio HTC One mini 2, model koji je smanjena verzija HTCovog flagship telefona HTC One (M8).

Iako oba pametna telefona dijele isti dizajn, po specifikacijama su vrlo različiti. Najveća razlika, osim u veličini, je to što se HTC odlučio ugraditi klasičnu 13 MP kameru, umjesto 4 MP UltraPixel kamere koja se nalazi na HTC One i One (M8) modelima.

HTC One mini 2

Kućište je napravljeno od istog brušenog metala, a uređaj će se prodavati u srebrnoj, sivoj i zlatnoj varijanti, dok bi uređaj na svjetska tržišta trebao doći idući mjesec.

HTC One mini 2 Specifikacije

HTC One mini 2 u sebi ima  1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 400 procesor, 1 GB RAMa, 16GB prostora za pohranu podataka, micro SD utor za kartice kapaciteta do 128 GB. Navedena stražnja kamera ima f/2.2 otvor blende, autofokus, a podržava i snimanje HD video zapisa.

HTC One mini 2 Zlatni

S prednje strane se nalazi 4.5 inčni Super LCD3 zaslon rezolucije 720 x 1280 px, kao i prednja 5 MP kamera. Od ostalih značajki izdvajamo 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS , NFC i bateriju kapaciteta 2100 mAh.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here