HTC One M10

HTC je objavio promotivni „teaser“ video za nadolazeći HTC One M10. Nakon što su LG i Samsung predstavili svoje modele, M10 je pametni telefon čije predstavljanje s nestrpljenjem iščekujemo.

HTC One M10

HTC One M10 nije samo jedan u nizu njihovih pametnih telefona već označava svojevrsnu prekretnicu. Tvrtka je pred kolapsom i ovaj model je posljednja nada da to spriječe. I dok je prije par godina HTC bio jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona, danas to više nije slučaj jer su drugi igrači poput Huaweia, Xiaomia i Lenova preuzeli znatan tržišni udio.

Glasina vezanih za One M10 je sve više iz dana u dan. Prema njima uređaj ima Snapdragon 820 SoC i 4 GB radne memorije, 13 MP i 12 MP f/1.9 kamere i Android 6.0 Marshmallow OS.

BGR navodi da će HTC One M10 imati 5.1“ QHD AMOLED zaslon i 3000 mAh bateriju. Naravno, kao i prethodni modeli iz One serije M9, M8 i ovaj uređaj će imati metalno kućište.

Pretpostavlja se da će službeno predstavljanje biti održano 11. travnja, no ta informacija u ovom trenutku nije potvrđena.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here