Google Plus Logo

Izgleda da će Google uskoro uvesti neke promjene su svojoj društvenoj mreži Google +. Prva promjena trebala bi se odnositi na Google + fotografije, jednu od najboljih značajki ove društvene mreže, koja bi mogla biti izdvojena u zasebni servis.

Prema navodima Bloomberga, Google želi izdvojiti fotografije zbog toga što smatraju da brojni korisnici ne žele koristiti Google + upravo zbog vrlo uske povezanosti s fotografijama. No, upravo su fotografije prednost ove mreže nad Twitterom i Facebookom s obzirom da korisnici mogu s opcijom Auto-Awesome uključiti automatsko podešavanje boja, tonova, balanasa, svjetline i kontrasta na svojim fotografijama.

Izdvajanjem fotografija napravio bi se servis sličan Flickru, iako Google već ima Picassu koja je napravljena upravo za pohranu fotografija u web albume.

Jedno je sigurno, a to je da  Google+ sigurno nije ispunio očekivanja čelnih ljudi tvrtke, jer koliko god se trudili, popularnost ove društvene mreže u odnosu na Facebook ili Twitter je u velikom minusu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here