Video Quality Report

Ukoliko Vas zanima kolika je brzina video prijenosa vašeg davatelja Internet usluga usporedbi s ostalim davateljima, Google je napravio servis za vas.

Na stranici  Video Quality Report će biti prikazani rezultati mjerenja brzine pristupa internetu i prijenosa podataka za sve Internet providere. Trenutno u Hrvatskoj nisu dostupni rezultati mjerenja, no nadamo se da će se i uskoro i domaći ISP provideri naći na tom popisu, i da ćemo moći vidjeti tko ima najbolji i najbrži Internet u našoj zemlji.

Na ovaj način ćemo moći odrediti dali davatelji omogućavaju kvalitetan prijenos high definition video zapisa s Youtuba. Davatelji usluga koji budu zadovoljavali taj kriterij imati će oznaku „HD Verified“, dok će se na grafikonu prikazivati kvaliteta streama  s YouTubea u vremenskom intervalu.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here