Google Helpouts usluga

Google je danas omogućio korištenje Helpouts usluge svima. Još tijekom proteklog ljeta ova usluga je bila dostupna odabranom broju korisnika, a od sada svi je mogu koristiti.

Što je Google Helpouts?

Google Helpouts je usluga bazirana na  Hangoutima, koja omogućava korisnicima da u stvarnom vremenu dobiju savijete vezane za neku određenu temu od profesionalaca. Trenutno postoji preko 1000 davatelja ove usluge, podijeljenih u nekoliko kategorija – dom i vrt , računala i elektronika,  zdravlje i savjetovanje, prehrana i fitness, moda & ljepota, umjetnost & glazba, kuhanje i obrazovanje.

Ukoliko vam je potrebna pomoć u nekim od navedenih područja, putem Google Helpoutsa možete potražiti stručnjake kako bi vam dali savjet ili poduku.

S druge strane, ukoliko se stručnjak iz nekog od navedenih područja, Google Helpouts vam mogu poslužiti za dodatnu zaradu.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here