Gmail Android All Inboxes

Nova verzija Gmaila za Android uvela je jednu značajku koja je nedostajala već duže vrijeme. Radi se o značajki All Inboxes gdje korisnik sada može pregledati svu dolaznu poštu s svih računa koje ima u svom mobilnom uređaju.

Ova značajka se nalazi u lijevom izborniku poviše kartica. Do sada korisnici koji su imali više email računa morali su se prebacivati između njih putem sličice u gornjem lijevom uglu. Sada to više neće biti potrebno jer će se pod All Inboxes (Sva pristigla pošta) stavkom prikazivati dolazna pošta s svih računa.

Google je ovu novinu najavio na svom službenom blogu, a osim ove novine objašnjeno je kako će nova verzija Gmaila za Android imati unaprijeđenu pretragu, odnosno brži auto-complete kako bi mogli pronaći ono što tražite brže.

Od ostalih novina tu je i Conversation view za IMAP/POP račune, kao i za Yahoo i Outlook.com koje odnedavno možete također pregledavati putem Gmail aplikacije, a poboljšane su i animacije unutar same aplikacije i povećani su prview sličice priloga kako bi korisnici lakše mogli pronaći željenu sliku i snimiti je na Google Disk.

Svi korisnici ove aplikacije bi uskoro trebali primiti nadogradnju, dok će se korisnici iOS uređaja trebati strpjeti još neko vrijeme dok ove značajke ne budu uvedene i u verziju za iOS.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here