Facebook Messenger za Windowse 10

Microsoft je još u jesen prošle godine najavio kako će Facebook izbaciti službene aplikacije za Windows 10 platformu, koje će raditi i na mobilnim uređajima i na desktop računalima.

Prema svemu sudeći Facebook Messenger samo što nije stigao na Windowse 10 jer je WindowsBlogItalia objavila screenshote nove aplikacije na kojima je vidljivo da aplikacija ima svoju live dodirnu pločicu na kojoj će se prikazivati obavijesti o primljenim porukama.

Dakle, moći ćete prikvačiti pločicu u izbornik Windowsa i na njoj vidjeti ukoliko vam je netko poslao poruku bez da ulazite u samu aplikaciju.

Facebook Messenger za Windowse 10

Facebook Messenger za Windowse 10 će uključivati sve ostale značajke dobro poznate na ostalim platformama – slanje slikovnih poruka i animiranih gifova, mogućnost ubacivanja naljepnica u razgovore, kao i mogućnost kreiranja vlastitih grupa unutar aplikacije kako bi željenim grupama brže mogli poslati istu poruku.

Iako nije poznato kada bi Facebook Messenger trebao stići na Windowse 10, pretpostavlja se da bi to moglo biti vrlo skoro s obzirom da je BUILD konferencija za programere na rasporedu krajem ovog mjeseca pa je vrlo lako moguće da će upravo tada aplikacija biti dostupna javnosti.

Trenutno ja aplikacija u beti pa se ne može pronaći u Windows trgovini aplikacija, no prema dostupnim screenshotima rekli bi smo da je u završnoj fazi izrade.

Facebook naljepnice

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here