Facebook Android mobilni telefon

Prema navodima New York Timesa, Facebook bi slijedeći tjedan trebao predstaviti vlastitu verziju Android operativnog sustava koja bi svoj debi trebala imati na mobilnom telefonu koji je proizveo HTC.

Koliko će Facebookov Android biti drukčiji od Googleovog još treba vidjeti, no prema nekim izvorima, uređaj bi trebao imati Facebookov početni zaslon, dok prilikom snimanja fotografija i slanja poruka trebale bi se koristiti Facebookove vlastite aplikacije.

Facebook je već u suradnji S HTC-om napravio dva mobitela – Salsa i ChaCha , koja su na sebi imala integrirano dugme koje je služilo kao direktna poveznica prema ovoj društvenoj mreži.

Glasnogovornik Facebooka nije želio otkriti što planiraju predstaviti javnosti idući četvrtak, jedino je rečeno da se radi o predstavljanju nečega što je fokusirano na mobilno iskustvo korisnika.

 

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here