Ako ste u potrazi za izvrsnom  besplatnom  alternativom  besplatnom  alternativom  vašem standardnom pregledniku, Dolphin Browser HD je odličan izbor.
Možda nije najbrži Android  Internet preglednik , ali sa svojom bogatom kolekcijom dodatnih mogućnosti sigurno se svrstava u sam vrh pretraživača za android telefone.

Za sve koji ste navikli na standardni Internet preglednik na vašem telefonu, Dolphin Browser HD je sasvim novi doživljaj.  Preko izbornika lako možete pristupiti svim bitnim funkcijama – favoritima, dodatcima, a moguće je skidati i nove teme s Android Marketa. U lijevoj alatnoj traci nalazi se brzi pristup postavkama ovog Internet preglednika, polje za pretraživanje i  opcije za dodavanje zabilješki (favorita).

Svaki put kada otvorite Dolphin Browser HD otvara vam se stranica s brzim biranjem na koju možete staviti  desetak stranica koje često posjećujete.  Preko dodataka ovaj preglednik Vam omogućava sinkroniziranje vaših zabilješki s bilo kojim drugim android uređajem kojeg koristite.

Posebno nas je dojmila i opcija „gesture“ koja prepoznaje oblik koji ste nacrtali na ekranu i zavisno o tome otvara određenu stranicu.

 

Dolphin Browser HD 1

Dolphin Browser HD iako ne donosi ništa revolucionarno u svijet mobilnih pretraživača, je zasigurno među najboljim mobilnim Internet pretraživačima uz Operu mini i Maxthon, što i potvrđuje velik broj preuzimanja ove aplikacije s Google play trgovine.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here