Sony Xperia Z3 Wi Fi odobrenje

Dobre vijesti za vlasnike Sony Xperia Z3 smartphonea. Izgleda da Android 5.0 Lollipop bi uskoro trebao doći na njihove uređaje, a unatoč što je tvrtka potvrdila dolazak nove verzije operativnog sustava do kraja veljače, još nema službene potvrde o točnom datumu.

Xperia Blog je objavio informaciju da će nadogradnja biti uskoro poslana vlasnicima Xperia Z3 pametnih telefona, a u prilog tome stoji činjenica da je ista odobrena 16. veljače od strane Wi-Fi Alliancea.

Dakle, poput ostalih proizvođača i Sony je usporen kod nadogradnje na novu verziju Androida, jer je prošlo već 100-njak dana otkada je Lollipop službeno izašao na Nexusima nove generacije.

Sony je potvrdio kako i ostali uređaji iz Z serije će dobiti novu verziju softwarea, no izgleda da je njihov red tek na ljeto. S obzirom da tvrtka se misli riješiti mobilnog odjela, jer posluje s gubitcima i već se traže novi kupci, pitanje je kakav je plan za ovu godinu i nadogradnjama za ostale uređaje.

Naravno kada Sony i pošalje novu verziju OS-a prvo će na red doći nebrendirane Xperije Z3 kupljene u slobodnoj prodaji, jer mobilnim operaterima treba još nekoliko dodatnih tjedana da ubace svoj software.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here