Adobe Acrobat DC za Android logotip

Adobe je prije mjesec dana najavio kako kreće u redizajn svojih mobilnih aplikacija. Prva od njih koja je zahvaćena ovom promjenom je popularni Adobe PDF Reader koji je sada preimenovan u Adobe Acrobat Document Cloud ili skraćeno Adobe Acrobat DC for Android.

Nova Adobeova Document Cloud platforma omogućava uređivanje dokumenta i njihovu sinkronizaciju na desktopu, webu i mobilnim uređajima.

Osim izmijenjenog sučelja, dodan je novi izbornik s alatima koji omogućava korisnicima da brže obavljaju svoje zadaće unutar aplikacije, a Mobile Linku se sada lakše mogu pretraživati nedavno uređeni PDF dokumenti. Također, uvedena je i opcija Adobe Fill & Sign koja služi za digitalno potpisivanje i slanje dokumenata iz Android uređaja.

Uvedene su i opcije za promjenu redoslijeda, rotiranje i brisanje stranica, „undo“ opcija, kao i mogućnost dodavanja komentara i organizaciju stranica.

Adobe Acrobat DC for Android možete besplatno preuzeti putem Google Play trgovine, a podržane su verzije Androida 2.3 i novije. Trenutno je aplikacija lokalizirana na engleski, češki, danski, nizozemski, finski, ruski, španjolski, švedski, francuski, njemački, talijanski, japanski, korejski, norveški, poljski, portugalski, turski i kineski jezik, a iste promjene se očekuju i na aplikaciji za iOS.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here