Zedge - pozadine i melodije zvona

Zedge je najpopularnija mobilna aplikacija za pametne telefone za besplatno preuzimanje melodija zvona, igra, statičnih i animiranih pozadina.

Trenutno je aplikacija dostupna za Windows Phone, iOS i Android mobilne uređaje, a osim putem mobilnih aplikacija ne servis se može pristupiti i putem računala.

Sučelje aplikacije je odlično dizajnirano i omogućava brzo pretraživanje kako bi našli upravo ono što tražite. Iz padajućeg izbornika odaberete pozadine (Wallpapers), animirane pozadine (Live Wallpapers), melodije zvona (Ringtones) ili zvukove obavijesti (Notifications), igre (Games), a nova verzija sadrži i ikone (Icons).

Kako bi se olakšalo pretraživanje pozadine, igre, melodije i zvukovi obavijesti su podijeljeni u razne kategorije. Na početnom zaslonu su već ponuđene liste s istaknutim, popularnim i nedavno dodanim stvarima. Melodije i slike je moguće preuzeti u uređaj, ali mogu se i postaviti direktno iz aplikacije.

Kod odabira wallpapera Zedge automatski prepoznaje rezoluciju vašeg uređaja, te će vam ponuditi pozadine koje su optimizirane se tu rezoluciju. Pozadine se prikazuju kao thumbnaili, a klikom na njih će se otvoriti velika slika. Na dnu se nalazi izbornik za preuzimanje i postavljanje za wallpaper na vašem mobitelu.

Zvučne datoteke je moguće prije postavljanja preslušati, a potom na isti način preuzeti ili postaviti kao melodiju zvona.

Problem s aplikacijom, kako i s mnogim drugim slične namjene su brojni oglasi koji iskaču svakih nekoliko minuta, pa ako vam to ne smeta svakako vam preporučujemo ovu aplikaciju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here