Zeblaze Crystal pametni sat

Za sve one koji žele posjedovati pametni sat, a ne žele izdvajati nekoliko tisuća kuna za svoj primjerak tu je Zeblaze Crystal smartwatch.

Zeblaze Crystal krasi zaobljeni elegantni dizajn u kombinaciji s zanimljivim značajkama. Zaslon je napravljen od kaljenog stakla, a zakrivljeni dizajn omogućava kut gledanja od 150 stupnjeva. Dijagonala zaslona je 1.54“ rezolucije 240 x 240 px. Kućište ja napravljeno od nehrđajućeg čelika, dok je remen napravljen od kože.

Unutra se nalazi MTK2502 čip, 128 MB radne memorije i 64 MB ROM memorije za pohranu podataka. Zeblaze Crystal posjeduje IP65 certifikat koji jamči otpornost na vodu. Putem Bluetooth 4.0 tehnologije sat se može upariti s Android 4.0 i novijim kao i s iOS 8.0 – 8.4 uređajima.

Što se tiče senzora, Zeblaze Crystal je opremljen s senzorom otkucaja srca, senzorom za praćenje sna i pedometrom za mjerenje koraka.

Dimenzije su  42 x 49 x 11 mm, dok je težina 82 g. Baterija je kapaciteta 280 mAh a trebala bi izdržati do 72 sata u stand-by modu, odnosno do 8 sati razgovora.

Kod našeg partnera GearBesta Zeblaze Crystal se može naručiti po vrlo povoljnoj cijeni od 54.99 US $, u što nije uključena dostava. Prilikom narudžbe možete koristiti promo kod ZC .

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here