youtube pozadinske skladbe

YouTube svojim korisnicima od danas nudi mogućnost umetanja besplatnih pozadinskih skladbe za videozapise.

U YouTube audioknjižnici se može besplatno preuzeti više od 150 skladbi koje su sortirane po nekoliko kategorija – žanru, duljini trajanja, vrsti instrumenta ili raspoloženju. Korisnici mogu preuzeti MP3 datoteke (320 kbs) i postaviti ih kao glazbenu pozadinu za svoje uratke.

Osim za YouTube videozapise, ove skladbe korisnici mogu koristiti i u ostale svrhe. Ova nova mogućnost će se sigurno svidjeti svima onima čiji su videozapisi bili blokirani radi kršenja autorskih prava ukoliko su koristili skladbe za koje nisu imali dopuštenje da ih koriste kao pozadinsku glazbu u svojim videozapisima.

Inače ovo je već druga novotarija na ovom popularnom servisu predstavljena ovaj tjedan. Kao što je najavljeno na ovom servisu se uvodi novi sustav komentiranja koji će koristiti društvenu mrežu Google +.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here