Praćenje sna na Samsung Galaxy Watch 5 pametnom satu

Samsung je predstavio novu verziju mobilnog operativnog sustava One UI 5 Watch za Galaxy Watch 5 seriju i Galaxy Watch 4 seriju. Nova verzija operativnog sustava donosi nekoliko novina i poboljšanja postojećih značajki.

Koje novine donosi One UI 5 Watch OS?

Personalizirane fitness značajke

Fitness programi će biti podijeljeni u 5 zona. Prvo će svatko moć izmjeriti svoj kardiorespiratorni kapacitet i odrediti odgovarajuću zonu otkucaja srca za potrebe za vježbanje. Tako će zona 1 biti za vježbe zagrijavanja, zona 2 za sagorijevanje masti, zona 3 za kardio vježbe, zona 4 za vježbe visokog napora i zona 5 za maksimalni napor.

Poboljšana je i GPX značajka za određivanje lokacije prilikom hodanja, trčanja, biciklizma i planinarenja.

Poboljšano praćenje spavanja

Funkcija praćenja vašeg spavanja je unaprijeđena i sada će sat bolje razumjeti obrasce spavanja svakog pojedinaca. Isto tako dobivati će savjete za poboljšanje zdravih navika i stvaranje optimalnog okruženja za bolji san.  

Korisnici će dobivati dodatne podsjetnike kako unaprijediti svoj san.  Sleep Insight UI će davati novi rezultat spavanja uz dosadašnje trajanje i kvalitetu sna.

Poboljšana sigurnost

Tvrtka je unaprijedila i SOS funkciju na One UI Watch 5 OS. Dodana je mogućnost da kada pritisnete tipku Home 5 puta zaredom da se to aktivira zvanje SOS kontakta.

Pokrenut je Beta program testiranja

Pokrenut je beta program za testiranje kojem se mogu pridružiti vlasnici gore navedenih pametnih satova, a programu se pristupa putem Samsung Members aplikacije. Nakon završetka testiranja tvrtka će globalno poslati nadogradnju i ostalim korisnicima u drugoj polovici godine.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here