Wi Fi mouse mobilna aplikacija

Još jedna zanimljiva aplikacija se nedavno pojavila na Google Play trgovini, a radi se o WiFi Mouse aplikaciji koja omogućava da svoj Android mobilni uređaj  „pretvorite“ u miš na daljinsko upravljanje.

WiFi Mouse je vrlo jednostavan, preko zaslona na mobilnom uređaju upravljate pointerom na zaslonu računala, a  aplikacija osim standardne 3 tipke na mišu može pokrenuti i virtualnu tipkovnicu. Dodane su i druge zanimljive opcije poput unosa teksta govorom (putem Google Voice) kao i multitouch kontrola.

Aplikacija WiFi Mouse je besplatna za preuzimanje za mobilne telefone, za razliku od Wifi Mouse HD verzija za tablena računala WiFi Mouse Pro koju je potrebno platiti.

Aplikaciju možete pronaći u Google Play trgovini na ovom linku i instalirati je u vaš Android pametni telefon, dok verziju za iOS uređaje možete preuzeti putem AppStorea.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here