Twitter noćni način rada na desktopu

Još prošle godine Twitter je uveo noćni način rada u svojim aplikacijama za iOS i Android, a sada je ta mogućnost stigla i na desktop verziju Twittera.

Ova opcija pokazala se vrlo korisnom u noćnim satima kada je svijetlo zaslona prejako za oči korisnika. Za aktivaciju ove opcije na twitter.com stranici dovoljno je kliknuti na ikonu profila u gornjem desnom uglu i aktivirati noćni način koji je označen ikonom mjeseca, a na istom mjestu se ova značajka i deaktivira.

Isto kao i kod mobilnih aplikacija, bijela pozadina će biti zamijenjena s tamno plavom. Trenutno na desktopu nije moguće podesiti da se automatski aktivira noćni način rada ovisno o dobu dana kao što je slučaj na mobilnim aplikacijama Twittera.

Kada će ostale društvene mreže, prije svega Facebook, ovako nešto ponuditi svojim korisnicima trenutno nije poznato iako postoje razni dodaci za web preglednike upravo za ovu namjenu.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here