Microsoft je ovog tjedna predstavio novu verziju Skypea za Windowse i za za MacOS. Nova verzija je još uvijek u testnoj fazi i korisnici će morati sačekati još neko vrijeme prije nego što tvrtka omogući preuzimanje.

Ipak korisnici Windowsa mogu već isprobati novu verziju ovog popularnog komunikacijskog servisa jer je preview verzija već dostupna svima.

Novi dizajn

Novi dizajn sučelja je preuzet s mobilnih aplikacija ovog servisa, a najveća promjena je u „chatu“ koji se prikazuje u oblačićima kao i ostalim messenger aplikacijama poput i WhatsAppa ili Vibera. Novo sučelje omogućava lakše istovremeno chatanje i razgovore jer je moguće postaviti prozor za chat pokraj prozora za video poziv, a unaprijeđen je i prikaz fotografija.

Skype chat u balončićima

Microsoft je još u svibnju objavio kako će novi, redizajnirani Skype stići i na desktop za Windows i Mac računala i tada je objavljeno kako su počeli s testiranjem novog osvježenog sučelja verzije za Windowse i Mac i kako će korisnici uskoro moći doživjeti novo iskustvo a novi dizajn donosi čišći  i moderniji izgled Skypea.

Ako želite već sada vidjeti kako izgleda novi Skype za Windowse, probnu verziju možete preuzeti s Microsoftove stranice.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here