Prošlo je svega osam mjeseci otkako je na tržište „izašao“ Samsung – ov NX210 bezzrcalni fotoaparat a već su predstavili njegovog nasljednika NX 300. Najočitija razlika između starijeg modela i NX 300 je u retro- dizajnu novo-predstavljenog modela.

Uz NX 300 fotoaparat, predstavljen je i prvi objektiv s 3D sustavom, koji djeluje previše moderno ako uzmemo u obzir dizajn samog  fotoaparata. Glavni čimbenik odličnih performansi najnovijeg modela je novi  20,3 megapikselni APS-Cmos senzor zahvaljujući kojem je oštrina fotografije pojačana, a boje su svježije i bistrije u svim svjetlosnim uvjetima.

Sa stražnje strane nalazi se OLED ekran osjetljiv na dodir, veličine 3.31 inča koji ima opciju izvlačenja, pomicanja i rotiranja prema potrebi.

Povezivanje na Internet je omogućeno putem  Wi-Fi – a zbog jednostavnijeg dijeljenja fotografija.

Cijena objektiva s 2D/3D sistemom, 45 mm lećom trebala bi iznositi 2500 kn, dok će cijena fotoaparata iznositi 3500 kn. Biti će dostupni u crnoj i bijeloj verziji.

 

SAMSUNG NX 300

nx300_spec1

2D/3D objektiv

nx300_spe2

 

 

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here