samsung tab pro s tablet s windowsima

MWC 2017 koji će se održati krajem ovog mjeseca neće proći bez Samsunga, iako na tom sajmu neće biti predstavljen Galaxy S8.

Međutim, na navedenom sajmu tvrtka će predstaviti svoj novi 2-u-1 tablet odnosno ultraprijenosnik Galaxy TabPro S2. S obzirom da je uređaj nedavno podnesen zahtjev regulatornoj agenciji  FCC,  netko se dočepao tehničkih specifikacija ovog tableta.

Prema tim specifikacijama Samsung Galaxy TabPro S2 dolazi s Intel Core i5-7200U procesorom sedme generacije na 3.1GHz i s 4 GB LPDDR3 memorije. Opremljen je 12“ Super AMOLED ekranom osjetljivim na dodir u QHD rezoluciji (2160 x 1440 px) i 5070 mAh baterijom koja ima podršku za brzo punjenje.

Pohrana podataka će se vršiti na 128 GB SSD ili na microSD kartice. Galaxy TabPro S2 ima dvije kamere – 13 MP kameru smještenu na stražnjoj strani tableta koja može snimati i 4K videa, kao i prednju full-HD 5 MP kameru.

Kao i prethodne generacije i ovaj model dolazi s podrškom za S Pen olovku i pokrovom koji se koristi kao tipkovnica, tako da će se ovaj tablet moći koristiti kao klasični laptop, baš kao Microsoft Surface Pro 4.
Budući kupci će moći odabrati modele s Windowsima 10 Pro ili Windowsima 10 Home, a u ovom trenutku nema informacija o cijenama.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here