Samsung Galaxy Note 10 render

Samsung Electronics se priprema za predstavljanje svoje nove perjanice Galaxy Note 10 koji bi trebao donijeti nekoliko značajnih izmjena u odnosu na prethodni model.

Iako iz tvrtke još uvijek ne daju previše informacije o ovom pametnom telefonu, nekoliko poznatih svjetskih medija je prenijelo informaciju kako bi Galaxy Note 10 trebao biti predstavljen 7. kolovoza. Samo predstavljanje bi se trebalo održati u Barclays Center u Brooklynu NY, dakle na istom mjestu gdje je lani predstavljen i Galaxy Note 9.

Galaxy Note 10 dolazi u dvije verzije

U ovom trenutku nema informacija kada bi trebala krenuti prodaja, no prema iskustvu to bi trebalo biti nekoliko tjedana nakon predstavljanja znači krajem kolovoza, dok bi predbilježbe trebale krenuti dan – dva nakon predstavljanja. Na ovaj način Samsung će dobiti nekoliko tjedana prednosti u odnosu na Apple koji bi u rujnu trebao predstaviti novu generaciju iPhonea.

Očekuje se da će se Samsung Galaxy Note 10 stići u nekoliko verzija, uključujući standardnu verziju s 6,3-inčnim zaslonom kao i  Pro model čije specifikacije uključuju 6,7-inčni zaslon, trostruku kameru na stražnjoj strani i senzor otiska prsta ugrađen u zaslon, kao što imamo na Galaxy S10 i S10+. Obje verzije bi trebale imati i 5G inačicu.

Note 10 bi trebao će biti i prvi telefon iz Galaxy Note serije bez 3.5mm audio utora, no zato će u pakiranju doći i USB Type-C u audio adapter.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here